Zoek
English
  Studiegidsen 2013-2014
Radboud UniversiteitStudiegidsenFaculteit der Medische Wetenschappen > Studiegids Tandheelkunde 2013-2014

Voorwoord 

Bestuursmededeling

 
Het College van Bestuur vestigt er de aandacht op dat het onderwijsaanbod per opleiding wordt bepaald door het onderwijsprogramma zoals dat door de betreffende faculteit, sectie of afdeling is vastgesteld.
 
De in deze gids opgenomen informatie geeft een overzicht van het te verwachten onderwijsaanbod voor het studiejaar 2013/2014. Tussen het onderwijsprogramma zoals door bevoegde organen voor 2013/2014 is vastgesteld en het onderwijsaanbod zoals in deze gids is beschreven, kunnen afwijkingen voorkomen.
 

Aan de tekst van deze gids kunnen derhalve geen rechten of aanspraken worden ontleend.

Colofon

Redactie:                                                        Onderwijs Management Team Tandheelkunde 
Tekstverwerking: IWOO - T-StIP

Inleiding

De studiegids tandheelkunde heeft primair als doel aan studenten, docenten en andere medewerkers informatie te verschaffen over de opleiding tandheelkunde. In de faculteit der medische wetenschappen is de opleiding tandheelkunde naast die van geneeskunde en biomedische wetenschappen opgenomen.

De laatste jaren wordt zowel binnen het UMC St Radboud als binnen de Radboud Universiteit (RU) informatie steeds vaker digitaal aangeboden. Op verschillende plaatsen in deze studiegids wordt dan ook verwezen naar de websites van het UMC St Radboud en de RU. De studiegids maakt dus deel uit van een grotere informatie-eenheid, namelijk de websites van het UMC St Radboud en de RU.

In de studiegids staan de belangrijkste praktische zaken omschreven, alsmede informatie over de opleiding, het programma en de organisatie. Tenslotte zijn enkele relevante bijlagen opgenomen. Voor alle overige informatie wordt de lezer uitgenodigd een bezoek te brengen aan de volgende websites: https://www.umcn.nl/Onderwijs/Studenten/Pages/default.aspx en http://www.ru.nl. Op deze websites zijn diverse ingangen beschikbaar voor studenten, docenten en overige belangstellenden.