Zoek
English
  Studiegidsen 2013-2014
Radboud UniversiteitStudiegidsenFaculteit der Letteren > Minorgids

Voorwoord 

NOTE FOR EXCHANGE STUDENTS: THIS GUIDE IS FOR REGULAR (DUTCH) DEGREE SEEKING STUDENTS ONLY. THIS IS NOT THE ECTS GUIDE.

EXCHANGE STUDENTS, PLEASE CONSULT THE ECTS GUIDE FOR THE COURSES AVAILABLE TO YOU. THANK YOU.

Dit is de online versie van de minorgids 2013-2014 van de Faculteit der Letteren en de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiestudies.

De gids wordt alleen online gepubliceerd, zodat de informatie die erin staat up-to-date is. In deze gids is een overzicht te vinden die door  de Faculteit der Letteren en de Faculteit van Filosofie, Theologie en Religiestudies worden verzorgd.

Studenten kunnen onder goedkeuring van de examencommissie van de eigen opleiding ook een minor van andere faculteiten en/of universiteiten volgen, maar dan geldt dat automatisch als 'vrije minor'.

In deze gids aangeboden cursussen worden verzorgd als er zich meer dan vijf studenten voor aanmelden. Minorcursussen waarvoor zich minder dan vijf studenten hebben ingeschreven, kunnen worden ingezet in begeleide zelfstudie.

Het kan voorkomen dat de bij een cursus gegeven vakcode nog niet definitief is vastgesteld. Controleer daarom op het moment dat je je gaat inschrijven of de code in osiris overeenkomt met de code in de minorgids.

 

Het minoraanbod voor 2014-2015 zal waarschijnlijk drastisch worden gewijzigd. Het is daarom raadzaam om voorrang te geven aan minoren die je per se wilt volgen. Het kan immers zijn dat bepaalde minoren volgend jaar niet meer in de lijst staan.